Teamwork

Martijn van der Veen

Martijn werd in 2008 gegrepen door privacy. De impact op organisaties, de verbinding tussen informatie, mensen en mogelijkheden: wow!

Martijn is enthousiast, extravert, sociaal en teamgericht. Zijn energieke stijl brengt anderen in beweging. Martijn is analytisch sterk en houdt de blik scherp op de bal.

Adviseur privacy | Functionaris voor gegevensbescherming (FG) | Certified Information Privacy Professional (CIPP/E) | Lead Auditor Information Security ISO 27001 | Privacy Cyber Security & Compliance officer

Informatie veiliger maken

SafeHarbour ondersteunt professionals met informatieveiligheid bij het duurzaam succesvol verwerken en opslaan van kritische en privacygevoelige on- en offline data en informatie. Safeharbour opereert sinds 2012 zelfstandig in de publieke sector.

Procis levert content voor één van de producten van SafeHarbour: IC Content Privacy

Axxemble – houdt informatie veilig

Axxemble biedt concrete oplossingen om uw informatiebeveiliging snel op orde te hebben. Praktisch advies en ondersteuning in combinatie met moderne online tooling, Base27, leveren een raamwerk voor informatiebeveiliging die op uw organisatie en dienstverlening wordt afgestemd. Na implementatie bent u klaar voor een externe audit/certificering op het gebied van o.a. ISO 27001 of NEN 7510.

Met de totaaloplossing Base27 bent u vanaf dag één volledig in controle over uw informatiebeveiliging.

Eigen keuzes in een vrije omgeving

Privacy First zet zich in voor het behouden en bevorderen van het recht op privacy, alsmede de persoonlijke vrijheid van leefomgeving, op welke wijze dan ook, onder meer door het in rechte optreden voor alle burgers in Nederland ter bescherming van dit algemene belang; en het verrichten van al hetgeen met voornoemd doel in de ruimste zin verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Procis host groen

Datacenters slurpen energie. We zijn blij dat onze hosting provider groene energie gebruikt of uitstoot compenseert. Tnx TransIP!